Az a rómaiban összesült cucc szuper, kár volt elrontani tésztával. Helyette inkább egy darab jóféle sült hús (kacsa, csirkemell, s.tarja, s.oldalas, hátszín etc.)
@nagypapi: Roppanósra sült bőr, és ha szerencsés vagy, a csont is ehetőre párolódott, majd sült. Én mindig megeszem, ha jól sikerül.
Jó a recept, nálunk ez a karácsonyi vacsora rengeteg vajas-tejszínes krumplipürével!
Nem rossz, de baromi uncsi minden blogger az általa cikkezett receptjére a "tökéletes", a "legjobb" stb. jellemzés. Mert az mindenkinek más. Nekem pl. biztos nem ez a csirke a tökéletes, még kis híján se.
@nagypapi: őszintén, a csüdöt direkt hagytam rajta, mert imádom elropogtatni. A fogalmazási zavarban pedig igazad van, izgatottságomban nem fogalmaztam egyértelműen. Köszi, hogy szóltál ;)
Én inkább két kisebbet sütnék, mint egy nagyot, de ez gusztus dolga,
a szárnyvégről a 'csüdöt' minden esetre levágnám.
A szaftkészítés leírása félreérthető lehet annak, aki most kezd főzni.
- leöntöd a levet a sütőedényből (+1 edény!)
- leszeded a zsírt a tetejéről, majd kislábosban visszateszed a tűzre, de mit? - nyilván nem a zsírt, mert abból nem lesz szaft. Egyébként szeretjük a sült csirkét... :)
a hentesnek nem sok köze van a csülök szőrösségéhez, azt ugyanis forrázás/pörzsölés távolítja el még a vágáskor. Ha szőrös maradt, azt hiába kapirgálod, azt le kell róla pörzsölni (gáztűzhelyen, v. gázégővel).
A többivel egyetértek, bár én a hús+édes kombinációt nem tartom élvezhetőnek (vadak áfonyalekvárral, mézes máz, narancsos kacsa, kompót a sültekhez, stb...)
Bogiiiii 2016.04.09. 15:35:28
Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal
micsoda? 2016.04.07. 21:58:52
Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal
A kulcslyuk szelleme 2016.04.07. 21:16:48
Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal
Parajpuding 2016.04.07. 20:10:01
Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal
Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.02.08. 07:36:09
így jó lesz a csirke? intimitasgourmet.blog.hu/2016/01/08/vajas_sult_csirke_es_popsiszex
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2016.02.05. 12:25:57
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2016.02.05. 09:53:28
Na az a tökéletes!:))
Amúgy guszta!
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
jet set 2016.02.05. 09:42:41
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.02.05. 09:42:36
Jó a recept, nálunk ez a karácsonyi vacsora rengeteg vajas-tejszínes krumplipürével!
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2016.02.05. 08:42:45
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
Parajpuding 2016.02.05. 08:25:09
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
púder fanni 2016.02.05. 08:10:51
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
púder fanni 2016.02.05. 08:09:23
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
púder fanni 2016.02.05. 08:07:57
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2016.02.05. 07:52:50
a szárnyvégről a 'csüdöt' minden esetre levágnám.
A szaftkészítés leírása félreérthető lehet annak, aki most kezd főzni.
- leöntöd a levet a sütőedényből (+1 edény!)
- leszeded a zsírt a tetejéről, majd kislábosban visszateszed a tűzre, de mit? - nyilván nem a zsírt, mert abból nem lesz szaft. Egyébként szeretjük a sült csirkét... :)
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
bontottcsirke 2016.02.05. 07:52:41
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
kilgore.trout 2016.02.05. 07:52:36
Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással
púder fanni 2016.01.18. 09:08:36
Bejegyzés: Csülök pékné módra, huncut módon készítve
vidékigyerek 2016.01.18. 07:47:44
Bejegyzés: Csülök pékné módra, huncut módon készítve
protézisesh 2016.01.13. 11:48:15
A többivel egyetértek, bár én a hús+édes kombinációt nem tartom élvezhetőnek (vadak áfonyalekvárral, mézes máz, narancsos kacsa, kompót a sültekhez, stb...)
Bejegyzés: Csülök pékné módra, huncut módon készítve