Utolsó kommentek:

Bogiiiii 2016.04.09. 15:35:28

Ma kipróbáltam, és nagyon finom! Sőt, a megosztásom miatt, Tőlem függetlenül, két barátnőmnél is ez lett ma az ebéd

Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal

micsoda? 2016.04.07. 21:58:52

Nem ettem még ilyet, de a fotó alapján nem is kivánom:)

Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal

A kulcslyuk szelleme 2016.04.07. 21:16:48

Rendszeresen csinálunk ilyet, tészta nélkül, grillkolbásszal.:-) Viszont a nekünk a sütési idő a duplája, kb. egy óra.

Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal

Parajpuding 2016.04.07. 20:10:01

Az a rómaiban összesült cucc szuper, kár volt elrontani tésztával. Helyette inkább egy darab jóféle sült hús (kacsa, csirkemell, s.tarja, s.oldalas, hátszín etc.)

Bejegyzés: 30 perces olasz pasta - Sütőben sült szósszal

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2016.02.05. 12:25:57

Nekem kicsit sok a vaj, inkább borral locsolnám kicsit.

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2016.02.05. 09:53:28

@Parajpuding: Látnád ahogy én csinálom!
Na az a tökéletes!:))

Amúgy guszta!

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

jet set 2016.02.05. 09:42:41

Én simán betolom a csirkét a grillsütőbe, ropogós lesz a bőre, nem szárad ki.

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.02.05. 09:42:36

@nagypapi: Roppanósra sült bőr, és ha szerencsés vagy, a csont is ehetőre párolódott, majd sült. Én mindig megeszem, ha jól sikerül.
Jó a recept, nálunk ez a karácsonyi vacsora rengeteg vajas-tejszínes krumplipürével!

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2016.02.05. 08:42:45

@púder fanni: A szárnyvéget én is szeretem, de a csüdön nincs mit enni.

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

Parajpuding 2016.02.05. 08:25:09

Nem rossz, de baromi uncsi minden blogger az általa cikkezett receptjére a "tökéletes", a "legjobb" stb. jellemzés. Mert az mindenkinek más. Nekem pl. biztos nem ez a csirke a tökéletes, még kis híján se.

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

púder fanni 2016.02.05. 08:10:51

@nagypapi: őszintén, a csüdöt direkt hagytam rajta, mert imádom elropogtatni. A fogalmazási zavarban pedig igazad van, izgatottságomban nem fogalmaztam egyértelműen. Köszi, hogy szóltál ;)

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

púder fanni 2016.02.05. 08:07:57

@kilgore.trout: Én nem tettem, de ha te szeretnél, csak bátran. Amúgy ez a recept a bőr alá tömködött vaj nélkül is szaftos melle húsát eredményez. :)

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2016.02.05. 07:52:50

Én inkább két kisebbet sütnék, mint egy nagyot, de ez gusztus dolga,
a szárnyvégről a 'csüdöt' minden esetre levágnám.
A szaftkészítés leírása félreérthető lehet annak, aki most kezd főzni.
- leöntöd a levet a sütőedényből (+1 edény!)
- leszeded a zsírt a tetejéről, majd kislábosban visszateszed a tűzre, de mit? - nyilván nem a zsírt, mert abból nem lesz szaft. Egyébként szeretjük a sült csirkét... :)

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

bontottcsirke 2016.02.05. 07:52:41

Nagyon tuti. Csak átfutottam így reggel. Római tál?

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

kilgore.trout 2016.02.05. 07:52:36

Nagyon jól néz ki.A bőre alá nem teszel vajat egyébként?

Bejegyzés: Ropogós egész csirke - 10 perc ráfordítással

púder fanni 2016.01.18. 09:08:36

@vidékigyerek: örülök hogy adhattam egy tippet, de minden érdem a Tiéd, hiszen te készítetted el ;)

Bejegyzés: Csülök pékné módra, huncut módon készítve

vidékigyerek 2016.01.18. 07:47:44

Elkészítettem. :) Zárt edényben, vörösborral, pirítás légkeverőn csak 10 perc, egyebekben ugyanaz. NAGYON finom volt, köszönöm az ötletet!

Bejegyzés: Csülök pékné módra, huncut módon készítve

protézisesh 2016.01.13. 11:48:15

a hentesnek nem sok köze van a csülök szőrösségéhez, azt ugyanis forrázás/pörzsölés távolítja el még a vágáskor. Ha szőrös maradt, azt hiába kapirgálod, azt le kell róla pörzsölni (gáztűzhelyen, v. gázégővel).

A többivel egyetértek, bár én a hús+édes kombinációt nem tartom élvezhetőnek (vadak áfonyalekvárral, mézes máz, narancsos kacsa, kompót a sültekhez, stb...)

Bejegyzés: Csülök pékné módra, huncut módon készítve
süti beállítások módosítása